Het jaar 2021 was het Nationale jaar Vrijwillige inzet met als thema “Mensen maken Wassenaar samen mooier” waarin extra aandacht besteed wordt aan de werving van nieuwe groepen vrijwilligers. Ieder jaar reikt de Vrijwilligerscentrale Wassenaar de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen 2021 uit. De Wassenaarse Vrijwilligersprijzen willen “nieuwe gezichten” in het vrijwilligerswerk in Wassenaar in het zonnetje zetten.

Na lang wachten en meermaals uitstellen omdat de coronamaatregelen roet in het eten gooiden, zijn op vrijdag 13 mei dan eindelijk de Wassenaarse Vrijwilligersprijzen 2021 uitgereikt. Uit alle genomineerden heeft de onafhankelijke jury de vrijwilligers van Stichting Spelenderwijs als winnaars gekozen.

In de groep “Vrijwilligers met een beperking” is Sandra Geus als winnaar gekozen. Sandra heeft zich ruim 20 jaar voor Stichting Spelenderwijs ingezet tijdens de jaarlijkse Sport- en Speldagen. Zij zet zich ondanks haar beperking met volle overgave bij de catering in voor alle kinderen die meedoen.

In de groep “Jongeren” is de gehele stafgroep van Stichting Spelenderwijs als winnaar gekozen. De stafgroep van Spelenderwijs Wassenaar zet zich elk jaar in om 300-500 Wassenaarse kinderen drie fantastische dagen vol sport- en spelactiviteiten te bieden. Zelfs in de afgelopen coronatijd waarin weinig mogelijk was, heeft deze organisatie het toch voor elkaar gekregen om met strenge maatregelen toch een fantastisch programma neer te zetten, zodat de kinderen konden blijven genieten van de Sport- en Speldagen van Stichting Spelenderwijs.

Het gehele bestuur van Stichting Spelenderwijs wilt alle winnaars van harte feliciteren met de Wassenaarse Vrijwilligersprijs 2021. Zonder jullie zijn er geen Sport- en Speldagen!

Winnaars Wassenaarse Vrijwilligersprijzen 2021