Foto’s

Inmiddels heeft onze fotografe de eerste foto’s van de 25e editie van de Sport- en Speldagen online gezet. U kan de foto’s per leeftijdsgroep vinden door op de onderstaande knop te klikken. Om deze foto’s te bekijken heeft u nog een wachtwoord nodig, welke middels een e-mail naar u verzonden is. Als u deze e-mail niet ontvangen heeft u wanneer u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Foto’s Pinkies
Foto’s Stuiters
Foto’s Bonken
Foto’s Megabonken
27 augustus 2021|Categories: Sport- en Speldagen 2021|

Laatste nieuws

Archieven

Categorieën

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Oudere nieuwsberichten

Iedereen bedankt!

Graag wilt het bestuur van Stichting Spelenderwijs alle vrijwilligers van harte bedanken voor weer een fantastische editie van de Sport- en Speldagen. Een beetje dankzij het heerlijke weer maar vooral dankzij jullie tomeloze inzet is de 25e editie van de Sport- en Speldagen een daverend succes geworden!

27 augustus 2021|Categories: Sport- en Speldagen 2021|

Spooktocht in Kasteel Oud Wassenaar

Het onderstaande bericht is alleen voor Bonken Maandagavond 23 augustus ben jij uitgenodigd met het gezin voor de spooktocht. In verband met de huidige coronamaatregelen hebben we besloten dat kinderen per huishouden de spooktocht lopen. Dit betekent dat jullie met het hele gezin welkom zijn om langs te komen en dit avontuur mee te maken. Om te zorgen dat de drukte zich spreidt wordt er gewerkt met behulp van tijdsloten. Tijdens het programma van maandag ontvangen jullie een tijdslot waarop jullie welkom zijn. Het kan zijn dat jullie even moeten wachten voor je de tocht daadwerkelijk in kan, we zorgen

22 augustus 2021|Categories: Sport- en Speldagen 2021|

Programma definitief en brieven met algemene informatie

De Sport- en Speldagen staan op het punt van beginnen. Het programma is ondertussen definitief en de ouderbrieven met algemene informatie staan online. Deze zijn te vinden door hier te klikken.

8 augustus 2021|Categories: Sport- en Speldagen 2021|

Contact

Volg ons op social media

Nieuwsbrief ontvangen?

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief!
Er is iets fout gegaan met het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Probeer het op een later tijdstip nog een keer.

Contact

Volg ons op social media

Contact

Volg ons op social media

Ga naar de bovenkant