Sport- en Speldagen: 19, 20 en 21 augustus 2024

Sport- en Speldagen: 19, 20 en 21 augustus 2024

Sport- en Speldagen: 19, 20 en 21 augustus 2024

Wij zoeken leiding voor de Sport- en Speldagen

Ben je te oud om nog als deelnemer mee te doen aan de Sport- en Speldagen? Geen probleem! Om de kinderen 3 onvergetelijke dagen te bezorgen, zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers.

In 2024 vinden de Sport- en Speldagen plaats op maandag 19 augustus, dinsdag 20 augustus en woensdag 21 augustus.

Wat doet de leiding

Tijdens de Sport- en Speldagen worden de kinderen per leeftijdsgroep ingedeeld in teams. De groepen zijn onderverdeeld in Pinkies (7-8 jaar), Stuiters (9-10 jaar) en Bonken (11-12 jaar). Per groep worden de kinderen verdeeld over een aantal teams van maximaal 14 kinderen en 2 vrijwilligers die leiding geven aan het team. De leiding draagt zorg voor een leuke sfeer in het team, moedigt de kinderen aan en motiveert de kinderen om deel te nemen aan de activiteiten. Uiteraard kan je ook zelf deelnemen aan de activiteiten.

Om de onderlinge sfeer te vergroten regelt Stichting Spelenderwijs elk jaar op maandagavond voor iedereen pizza en vindt er op dinsdagavond een barbecue plaats voor alle vrijwilligers van de Sport- en Speldagen.

Doe je mee?

Wil je je opgeven als leiding tijdens de Sport- en Speldagen? Vul dan het onderstaande formulier in. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Doe je alleen mee of met een vriend/vriendin? *

Volg ons op social media

Volg ons op social media

Volg ons op social media