De inschrijving voor de 26e editie van de Sport- en Speldagen is inmiddels alweer gesloten. Wij leggen u graag uit wat u de komende tijd van ons kunt verwachten.

Onze fantastische vrijwilligers zijn inmiddels hard aan de slag gegaan met het uitwerken van het programma. Dit programma willen wij zo snel mogelijk met u delen, echter willen wij er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Daarom zullen wij uiterlijk op 1 juni zullen het programma met u delen via deze website.

Vervolgens zullen wij uiterlijk 1 juli via onze website alle belangrijke informatie over de Sport- en Speldagen met u delen, in deze informatie leest u onder andere waar en hoelaat uw kind wordt verwacht, wat uw kind mee moet nemen en hoelaat u uw kind weer kunt ophalen. Wanneer wij deze informatie gepubliceerd hebben, zult u hierover nog een e-mail ontvangen.

Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, bekijk dan onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij dan kunt u altijd contact met ons opnemen.