Op zondag 9 oktober vindt voor het eerst sinds 2019 weer de 15 van Wassenaar plaats. Het hardloopfeest is een unieke combinatie van samen hardlopen, samen vieren dat het doel bereikt is én samen goede doelen steunen. Voor niet-rennende Wassenaarders biedt ‘De 15’ prachtige kansen om het evenement als vrijwilliger of supporter mee te maken

Het beste goede doel ben jijzelf. Je loopt De Duinrell 15 van Wassenaar dan ook vooral voor “je-eigen”. Want het is toch fantastisch dat je fysiek in staat bent deze mooie route te lopen en het feest mee te kunnen maken. De 15 van Wassenaar stimuleert je dan ook graag om na de wedstrijd even stil te staan bij anderen, die jouw steun goed kunnen gebruiken.

Direct na de finish krijgen de lopers een baksteen die € 5,-, € 10,- of € 20,- waard is. Die leg je vervolgens neer bij een van de voorgeselecteerde goede doelen.

Met trots kunnen wij melden dat de organisatie van De 15 van Wassenaar dit jaar Stichting Spelenderwijs heeft uitgeroepen als lokaal doel.

Loopt u dit jaar mee met De 15 of de Halve 15 van Wassenaar? Op www.de15vanwassenaar.nl is de inschrijving voor “De 15” en de 7.5 km  “Halve 15” nog steeds mogelijk. Hopelijk kunnen wij na afloop op uw steun rekenen.