Op zaterdag 24 juni organiseerde Stichting Spelenderwijs haar jaarlijkse open dag bij Scouting van Woesik. Heerlijk zonnig weer, leuke spelletjes, een spannende stormbaan, verkoeling in het water, lekkere versnaperingen en meer dan 150 blije kinderen maakte de open dag tot een groot succes.

Tijdens de open dag kan iedereen de sfeer van de Sport- en Speldagen komen proeven.

Zo kon dit jaar iedereen deelnemen aan een 8-kamp met Oud-Hollandse sport en spellen. Blikwerpen, eendjes vissen en zaklopen waren maar een paar van de activiteiten. Naar huis gaan met lege handen zat er niet in, want wie alle onderdelen gespeeld heeft kon een leuk prijsje uitzoeken van de prijsjestafel! Wie zin had om te klimmen en klauteren, kon de stormbaan bedwingen en wie verkoeling van het warme weer zocht, sprong in het water bij de survivalbaan.

De activiteiten welke Stichting Spelenderwijs organiseert tijdens de open dag sluiten aan bij de doelstellingen van het sport- en preventieakkoord ‘Fit in Wassenaar’. Het doel van het sport- en preventieakkoord ‘Fit in Wassenaar’ is om gezondheid, in de breedste zin van het woord, te stimuleren middels initiatieven die ten goede komen aan Wassenaar en haar inwoners. Stichting Spelenderwijs is daarom ook erg trots om te kunnen melden dat de open dag mede mogelijk is gemaakt door het sport- en preventieakkoord ‘Fit in Wassenaar’.

Tot slot is het voor Stichting Spelenderwijs alleen mogelijk om de open dag te organiseren dankzij haar fantastische sponsoren. Graag bedanken wij Scouting van Woesik, Alles en nog meer, Jumbo Mark Blaauw en Noordover Assurantiën voor hun bijdrage.