Na weer een fantastisch jaar vol sport- en spelactiviteiten is Stichting Spelenderwijs alweer hard bezig met de voorbereidingen voor de komende Sport- en Speldagen. Deze zullen dit jaar wederom plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie, op 15, 16 en 17 augustus. Het is vanaf nu mogelijk om uw kind in te schrijven voor de Sport- en Speldagen.

Elk jaar bedenken onze vrijwilligers weer een spectaculair en uitdagend programma voor kinderen in groep 3 tot en met 8 van de basisschool. Ook wordt er een uitgebalanceerd programma bedacht voor kinderen in de 1e, 2e en 3e klas van de middelbare school. Een programma vol activiteiten zoals speurtochten, waterspellen, sport-zeskampen en zwemmen. Dit jaar wordt er weer een gave survival uitgezet door de Wassenaarse sloten en weilanden. De organisatie past uiteraard het niveau van het programma aan op de leeftijd van de kinderen. Sfeer en gezelligheid staan altijd voorop!

Wilt uw kind dit jaar ook meedoen aan de Sport- en Speldagen? Klik hier om uw kind direct in te schrijven. Zorg dat u er snel bij bent, want de inschrijving sluit op 31 maart. Wij hopen uw kind in augustus weer te mogen begroeten. Wij gaan er weer 3 fantastische dagen van maken!