Huttenbouwen, kanoën, survival, trampolinespringen, een vuurtje maken en marshmallows bakken, zo maar een greep uit de onderdelen die tijdens de Wassenaarse Sport- en Speldagen op 23, 24 en 25 augustus plaatsvinden. Op zaterdag 24 april 2021 van 9.30-12.00 uur kun jij die onderdelen ook beleven. Kom naar Van Woesik en doe gezellig mee. Terwijl jij je volop vermaakt, kunnen jouw ouders je bij Van Woesik tussen 9.30 en 12.00 uur inschrijven voor de Sport- en Speldagen. Ga je een hut bouwen, vergeet dan je hamer niet mee te nemen.

Maar misschien heb jij je al digitaal aangemeld. Want dat kan immers ook! Log in op de geheel vernieuwde website www.spelenderwijswassenaar.nl en zie hoe eenvoudig je dat kunt doen. Digitaal inschrijven kan tot en met 23 april. En op 24 april kan het live bij Van Woesik. Let op, hier is wel een contante betaling nodig. En uiteraard houden we rekening met alle coronamaatregelen, dus neem je mondkapje mee.

Zit jij in groep 3 of hoger, dan mag je mee doen. Heb je een vriendje of vriendinnetje, vraag hem of haar ook in te schrijven. En geef dat vriendje of vriendinnetje op om samen in één team te komen. Dat gaan we dan direct voor jou regelen. Want de organisatie richt zich al 25 jaar lang op het plezier van ieder kind. Dat jij het naar je zin hebt, vinden wij het allerbelangrijkste. Wat zeg ik nu, 25 e jaar,  dat is een lustrum, dus vieren we feest. Speciaal voor de bonken (groep 7 en 8) én de megabonken (middelbare school klas 1, 2 en 3) hebben we een aantal spectaculaire verrassingen in het programma.

En herinner jij je nog de Sport- en Speldagen van vorig jaar. Nou, die gingen gewoon door. Met goedkeuring van de gemeente Wassenaar lag er wederom een geweldig programma voor de kinderen. Wat een plezier hebben we gehad. En iedereen hield zich keurig aan alle corona maatregelen. Die ervaring neemt de organisatie mee om ook dit jaar weer een verantwoord programma te organiseren. Is het in 2021 dan anders? Ja, natuurlijk. We doen weer nieuwe onderdelen. En vanwege ons 25 jarig bestaan doen we extra leuke onderdelen. Dat feestje wil jij niet missen. In de laatste week van de zomervakantie hoef jij je thuis niet te vervelen. Dus schrijf in!! Digitaal op de website t/m 23 april of live op 24 april bij Van Woesik tussen 9.30 en 12.00 uur.