Wij hebben veel vragen gekregen omtrent het overnachten van maandag op dinsdag bij de Megabonken. In eerste instantie zouden de kinderen in tenten bij Boerderij den Hollander blijven slapen. In verband met eventueel slecht weer hebben wij besloten de overnachting te verplaatsen naar Scouting de Paauw (Paauwlaan 12, Wassenaar). Zie onderaan dit bericht de vernieuwde ouderbrief.

In korte lijnen:

Maandag: start om 14.30 uur bij Boerderij den Hollander (Ammonslaantje 40, Wassenaar), de kinderen worden geacht op de fiets te komen. Na het middagprogramma gaan de kinderen op de fiets naar Scouting de Paauw (Paauwlaan 12, Wassenaar). Het avondprogramma duurt tot ongeveer 00.00 uur. De kinderen zullen bij Scouting de Paauw in het scoutinggebouw overnachten. Mocht uw kind niet blijven overnachten, dan vragen wij u uw kind ‘s avonds bij Scouting de Paauw (Paauwlaan 12, Wassenaar) op te halen zodat hij/zij niet alleen naar huis hoeft te fietsen.

Dinsdag: indien uw kind niet blijft overnachten start de dag om 8.30 uur met een ontbijt bij Boerderij den Hollander (Ammonslaantje 40, Wassenaar), de rest van het programma is ongewijzigd.

Ouderbrief