Alle programma’s en belangrijke informatie voor Sport- en Speldagen is inmiddels gepubliceerd. Klik hier om alle informatie te lezen. Houd ook deze pagina goed in de gaten voor wijzigingen en andere belangrijke informatie.

Kinderen worden ingedeeld in leeftijdscategorieën op basis van de groep waar zij op het moment van inschrijven in zitten (schooljaar 2023-2024). Weet u niet zeker in welke groep uw kind is ingedeeld, controleer dan de inschrijfbevestiging.

Thema

De Sport- en Speldagen staan dit jaar in het teken van de Disney. Onze vrijwilligers hebben ook dit jaar rond dit thema weer een super mooi programma samengesteld, een thema vol leuke sport en spel elementen.

Gezond bewegen

Wij hechten veel waarde aan het bevorderen van gezond eten en bewegen bij kinderen. Om een gezonde levensstijl te ondersteunen, zullen wij fruit en snackgroenten aanbieden. Wij hopen dat u ons helpt een gezonde levensstijl voor uw kind te bevorderen door geen snoep of koek mee te geven. Tijdens de Sport- en Speldagen, die ook een feestelijk tintje hebben, zullen wij in beperkte mate traktaties verzorgen.

Samen bewegen

Uw kind wordt ingedeeld in een team van ongeveer 12-15. Onze programma’s zijn speciaal afgestemd op het niveau van de kinderen, waarbij sfeer en plezier altijd voorop staan. Kinderen zullen nooit gevraagd worden dingen te doen die ze niet willen. Bij de teamindeling hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met de door u opgegeven voorkeur voor een vriendje of vriendinnetje.

Duurzaamheid

Stichting Spelenderwijs vindt duurzaamheid erg belangrijk. Zo zullen wij geen gebruik meer maken van plastic wegwerp bekertjes. Hierom willen wij u verzoeken om uw kind elke dag een eigen (grote) afsluitbare drinkfles mee te geven. Onze catering zal er zorg voor dragen dat er de hele dag water en limonade ter beschikking staat om de drinkflessen te vullen.

Foto’s

Ook dit jaar zal onze vaste fotograaf weer aanwezig zijn om foto’s te maken. Na de Sport- en Speldagen streven we ernaar deze foto’s zo snel mogelijk met u te delen. De link naar de foto’s vindt u op onze website www.spelenderwijswassenaar.nl. Voor toegang tot de foto’s heeft u een wachtwoord nodig. Het wachtwoord voor de groep van uw kind is met u gedeeld in de inschrijfbevestiging.