Ook in 2021 gaan wij gewoon door!

In de zomervakantie op maandag 23, dinsdag 24 en woensdag 25 augustus 2021 organiseert de Stichting Spelenderwijs al weer voor het 25e achtereenvolgende jaar de Wassenaarse sport- en speldagen. Ja, u leest het goed! Corona kon ons in 2020 niet tegenhouden en zal ons ook in 2021 niet verslaan. Wij respecteren uiteraard alle maatregelen van het RIVM. We hebben nauw contact met de gemeente Wassenaar. En vieren een aangepast feestje, heerlijk buiten in de vrije natuur.

Altijd buiten spelen

De sport- en speldagen is voor alle Wassenaarse kinderen van 6-15 jaar. De 3 dagen gaan altijd door is ons motto nu al 25 jaar. Als het regent gaan de regenpakken aan en stampen we hard in de plassen. Komt de wind opzetten, dan gaan we de bossen in. Is er een zonnetje dan gaan we het water op, het water over en het water in. Wordt het echt wat kouder, dan gaat er een vuurtje aan. Brandhout ligt nu al te drogen bij Scouting Van Woesik.  We hebben een fantastisch goede staf van 18 ervaren mensen. In januari hebben zich ook al weer 40 stoere leiding aangemeld. Het enthousiasme is groot. En dit jaar vieren we een extra feestje! Houd onze website en onze informatie op facebook in de gaten.

Inschrijven

Het traditionele moment van inschrijving begin maart bij scouting Van Woesik komt nog te vroeg. Het bestuur van Spelenderwijs onderzoekt alle mogelijke wegen om in te kunnen schrijven op een corona vriendelijke en acceptabele wijze. U keek natuurlijk al uit naar dat feestje rond de inschrijving bij Van Woesik. Voor de kinderen gezellige muziek, leuke spellen, sfeer en gezelligheid met als hoogtepunt het huttenbouwen en een vuurtje maken. Voor de ouders gratis koffie, een koekje en veel extra service voor iedereen. U zult nog even geduld moeten hebben. U hoort spoedig meer. Wij houden u op de hoogte via De Wassenaarse Krant, facebook en op onze website spelenderwijswassenaar.nl.