De Sport en Speldagen van 2020 staan voor de deur. Vanaf morgen zullen er ruim 300 kinderen van de basisscholen in Wassenaar kunnen genieten van 3 dagen vol fantastische activiteiten.

Het wordt een bijzonder jaar. Het Corona-virus heeft het organiseren van de dagen er niet makkelijker op gemaakt. Met alle maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de gemeente in acht nemend hebben de verschillende Stafgroepen toch een mooi programma voor elkaar gebokst.

Één van de richtlijnen waar wij ons aan houden is het niet organiseren van binnen activiteiten. Aangezien dit voor ons vaak een uitvalsbasis was bij heel erg slecht weer vervalt dit nu. Gezien de weersvoorspellingen van de komende dagen, die heel erg wisselend zijn, maar overwegend negatief houden we als bestuur de situatie goed in de gaten. Als wij menen dat het weer te slecht is en het de veiligheid van kinderen en onze vrijwilligers in het geding komt dan kunnen wij besluiten een dag af te lasten. Hier gaan we overigens niet van uit en zal alleen worden gedaan in extreme situaties.

Het communiceren van een dergelijk bericht zal gebeuren via Facebook en onze website www.spelenderwijswassenaar.nl
Houdt dit als ouder/verzorger de komende dagen dus goed in de gaten!

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken wordt het delen van dit bericht op prijs gesteld!