Inschrijving zaterdag 7 maart 2020

Alle kinderen die op het moment van de inschrijving in één van de groepen 3 t/m 8 de basisschool zitten, of in klas 1 t/m 3 van het Middelbare Onderwijs, kunnen zich inschrijven. Inschrijving kan uitsluitend op zaterdag 7 maart 2020 van 10.00 tot 11.30 uur bij Scouting Van Woesik aan de Van Duivenvoordelaan 560 te Wassenaar. Nogmaals, uw kind is ingeschreven indien een volledig ingevuld inschrijfformulier tezamen met het inschrijfgeld is ingeleverd!

Let op! Aan Spelenderwijs mogen kinderen uit groep 3 van de basisschool tot en met klas 3 van de middelbare school meedoen. Kinderen uit groep 2 zullen helaas nog een jaar moeten wachten. Indien wij tijdens of na inschrijven tegen dit probleem aan zullen lopen, zullen we met u contact opnemen en mededelen dat uw kind dat jaar niet deel mag nemen aan Spelenderwijs. Kinderen mogen pas meedoen als het kind op het moment van inschrijven in groep 3 zit. Kinderen die ouder na klas 3 nog mee willen doen, kunnen zich opgeven als leiding voor het volgende jaar. Op deze manier heb je toch de kans aanwezig te zijn bij dit fantastische feest. 

Het programma wordt voor de zomervakantie bekend gemaakt en op de site geplaatst. De leiding kan pas het programma na aanleiding van de inschrijving gaan maken.

Dit zijn de formulieren van 2020.

  • Klik hier voor het downloaden van het inschrijfformulier 2020 voor de pinkies, stuiters en bonken. 
  • Klik hier voor het downloaden van de aansprakelijkheidsbrief van WZK en voor de gezondheidsverklaring. Let op, beide brieven zijn verplicht voor kinderen die deelnemen uit groep 7 en 8!
  • Klik hier voor het downloaden van het inschrijfformulier 2020 voor de megabonken