Ben je te oud om nog als deelnemer mee te doen? Geen probleem! We hebben altijd nog leiding nodig voor het begeleiden van de kinderen. Zo kan je toch nog mee doen en heb je 12 kinderen 3 onvergetelijke dagen bezorgd. Door de uitermate goede sfeer en saamhorigheid die er tijdens de Sport- en Speldagen heerst, is onze ervaring dat veel leiding het jaar erop ook weer meedoet. En zo zien we dat graag! We merken ook dat er kinderen die jaren hebben meegedaan, later leiding willen zijn. Dit juichen we natuurlijk alleen maar toe.

De minimum leeftijd voor de leiding is 16 jaar. Het bestuur beziet met grote zorgvuldigheid in hoeverre de leiding de verantwoordelijkheden op een juiste wijze kan dragen. De kinderen van de basisscholen worden ingedeeld in teams van minimaal 8 en maximaal 14 kinderen, met daarbij twee personen leiding. Waar nodig wordt jeugdige leiding begeleidt door een ervaren rot. Op maandagavond eten een aantal stafleden en leiding pizza met elkaar. En op dinsdagavond komt iedereen die meehelpt met Spelenderwijs gezellig bijelkaar bij Scouting van Woesik en is er een BBQ voor alle vrijwilligers van Spelenderwijs. 

Je kan je tevens samen met een vriend of vriendin opgeven. Dus extra leuk natuurlijk!
Heb je interesse? Meld je dan aan bij Ingrid Bellekom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

10501594 941431219207472 6865942500652341629 n